top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoranikolryantova

Stavíme pro Vás z pálených cihel

Aktualizováno: 9. 2. 2022

Jaké jsou výhody domu z pálených cihel. Chceme aby se Vám dobře bydlelo a tak stavíme z kvalitních a poctivých materiálů...



Také sledujete z čeho jsou domy postaveny a máte rádi klasické červené stavby? Jaké jsou vlastně výhody klasických pálených cihel na rozdíl od jiných materiálů?

Životnost, objemová stálost, bezpečnost. Cihla je pevným nehořlavým materiálem, čímž si dům zajišťuje neuvěřitelně dlouhou životnost i funkčnost. Obrovskou výhodou u zděného domu je ale jeho objemová stálost a neměnné technické parametry. Nemusíte se proto bát, že za pár let si „něco sedne“ a objeví se větší praskliny, viditelné nerovnosti nebo se změní jeho tepelné vlastnosti.


Cihlový dům dnes může plnit vlastnosti nízko energetického domu. Dům z pálených cihel má dobré akumulační schopnosti, což znamená zvýšenou stálost vnitřní teploty. Jakmile se dům vytopí, teplo se v místnostech drží ještě dlouho poté, co se v nich již netopí.


Zděné domy mají i výborné akustické vlastnosti a tak Vám zajistí klid jak mezi jednotlivými místnostmi a patry tak Vás izolují od venkovního hluku sousedů.


Sledujte galerii kde Vám pravidelně budeme dodávat fotografie o průběhu stavby.






19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page